1370

ICN.bg са пълни некадърници! Не стига, че когато ги ползвах преди за сайтовете на Lindeas беше нормално периодично да няма услуга няколко часа през нощта, ами и не мога да разбера как да си взема домейн, който още стои при тях. Има описано как се трансферира КЪМ тях, но никъде не дават Auth Code за трансфер ОТ тях НАВЪН. Имаше някакъв отделен сайт, но не го намирам. Няма и линкове. Тъпаци са ICN.

2 thoughts on “1370

  1. turin Post author

    Оправих се с размяна на няколко писма с поддръжката. Все си мисля, че в тия години е нормално да не ми се налага за всяка подробност да се свързвам директно. Забележете, че всякакви други операции по домейна, хостинга и услугите си се извършват през уеб-панели, но точно за кода за трансфер навън трябва да се обаждам във фирмата.

    Крайно плосък и селски начин да си задържат клиенти. Е, аз не се връзвам на тоя номер и вече съм доволен, че няма да им плащам за нищо. ;)

  2. turin Post author

    След като си свърших работа и общуването с е-писма със съпорта даде резултат, случайно открих адреса, откъдето се управляват всички тия неща. Бях го ползвал преди и понеже го бях намерил трудно (или след n-то писмо от съпорта, или случайно — не помня), съм си го записал.

    http://domains.icn.bg — влизате с име и парола от сметката си в хостинг-панела. Вътре е толкова оплетено, толкова объркано, претрупано и с лош объркващ превод, че направо съм доволен, дето този път не ми се наложи да го ползвам.

    Но ако вие някой път закъсате, докато се опитвате да се отървете от ICN.bg, това е адресът. (Освен ако сега не решат да го преместят и скрият пак някъде;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *