1524

Темата за електромобилите и любителските електромобилни конверсии не е спряла да ме вълнува. Не пиша нови неща, защото следя пощенски списъци и блогове по темата, все от по-“нормални” страни от нашата. Така и не знам дали и как в България може да се регистрира електромобил. Но понякога и аз се изненадвам – днес много ми хареса това: http://ur1.ca/0rvl Ел. Трабант :)

2 thoughts on “1524

  1. Гонзо

    Ха, от известно време ми се върти из главата точно тази идеа — Трабанта е култов автомобил, лек и малък като за из града… Поразгледал съм това-онова, но още не съм намерил време да прочета всичко необходимо.

  2. turin Post author

    Много са и са различни идеите, да. Има всякакви “хакове” по темата, както лични на хобистите, така и на някои от малкото серийни модели. И аз не мога да прочета достатъчно неща още, макар да опитвам поне да следя пощенския списък EVDL.

    Ако ти е интересно, хвърляй по едно око на http://ElectriClub.com — засега там няма много инфо, но идеята е да се развие лека-полека и когато хората у нас започнат да правят конверсии, да има такова клубче, където да се споделят успехите и да се търсят съвети за трудностите ;)

    Аз също съм решил да си правя електромобилна конверсия, но засега отлагам заради парички… Поне още едно друго момче знам, което е почнало вече — Stoi от форума, има си и свой блог, посветен на проекта му за конверсия на VW Jetta в EV :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *