1991

Не съм намирал удобен настолен редактор за блогове. Или е нещо тотално куцо и недомислено, или е ограничено откъм платформа. Като разните “добавки” към Firefox, а аз дори не ползвам Firefox – той е уиндоуска програма, неоправдано бавна под GNU/Linux. Или е само за WP. Сега намерих Bilbo Blogger, който влезе в KDE тия дни под името Blogilo. Влезе и го преведох. И сега го пробвам с това. :)

One thought on “1991

  1. turin Post author

    Тъпо – не ми поддържа етикетите. Чете ги и ги показва, но не може да ги записва. Смята ги за “категории” и твърди, че ги добавя, но не е така. Уж може да добавя и етикети, но то пък хич не действа.

    Разпознава API-то на блога ми като “WordPress API” и сигурно следва някаква схема на работа с това, което се очаква да има в един блог на WP. Тъпо, тъпо. Всичко или е за Firefox, или за WordPress. Или е уиндоуско изцяло, а това не ме касае, ама хич.

    Отново, за пореден път, най-удобният начин за работа със сайта ми си остава интерфейсът на Drupal, в самия сайт. Както аз съм го донастроил и надградил. И етиетите ми се отгатват и доизписват, и брояч на знаците в mblog-а си имам…

    Толкова за настолното блогване :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *