2034

Как пък се намериха идиоти, дето точно на първи април да правят “техническа проверка” на сирените? “Внимание! Внимание! Внимание! Извършва се техническа проверка!” И после десет минути вой на сирени с “национален сигнал за тревога” и “национален сигнал за край на тревога”. Смях – тя нацията си имала и сигнал за тревога, бе! Явно или сме го пропуснали, или е умряла много бързо и не е сигнализирала.

3 thoughts on “2034

  1. Асенов

    Аз гледам доста новини, но така и не бях чул за поредната проверка днес… Явно по-интересните новини за стачки и поскъпване на цените са по-важни.
    В последните около 2 г. има поне 4 проверки на сирените!
    Живял съм във времето на Тодор Живков и тогава имаше проверки, но толкова често не беше… Кой да мисли за спокойствието на болните пенсионери или заспалите бебета…
    Видях едно куче на спирката до нас… като чу сирената почна да се мята по хората и да се държи неадекватно… Но какво струва психиката на хора или животни в България… та какво ли не сме видели… Един стрес ли??? Ще кажете, ама това е за нашата безопасност… Интересно какво ще се случи, ако има реална ситуация…
    Сирената ще спре труса… Хората ще се скрият в несъществуващите бункери пълни с храна и медикаменти под блоковете им??? Няма интернет, радио, телевизия, че трябва като в 1944г. някой да реве по сирена… ПОРЕДНОТО ДЪРЖАВНО МАЛОУМИЕ!!!

  2. nadiae

    Днес е 2 април. Разбирам, че са новоизградени системи. Явно се готвят за война с персите. Гледайте само нашите да не ви набутат някъде в някакво скривалище и там да ви изтрепят с “циклон Б”.

  3. Богомил Георгиев

    Сутринта гледах репортаж по БТВ за това как сирените са уплашили деца в детска градина. Много разгневени родители има. Между другото сирените сигурно предупреждават и за неща като пожари и наводнения, така че все има полза от тях.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *