2067

В свободното време между две изпивания на нервите ми от бебетата проучвам принципната възможност да мигрирам сайта си от Drupal. Друпал е страхотна система, каквото и да говорят някои, но ми поомръзна. А и взе да става любим на SEO-тата, значи автоматично нелюбим за мен. Вариантите са или нещо по-просто, като WordPress, или начисто с Codeigniter. Първото ще е по-бързо, второто – по-готино.

One thought on “2067

  1. turin Post author

    Аз май от доста време мисля за такава миграция. Трудността е в перфекционизма ми към детайлите и това, че не искам просто да пльосна някаква инсталация, в която URL-ите са различни, цялата структура на сайта е различна и даже емисиите са на ново място, пък читателите нека ги търсят, като си нямат работа. Нагледал съм се на такива “миграции” на блогове.

    Трудността с WordPress ще е в многото неща, които съм настройвал или писал сам за Drupal и които ще са или неподходящи, или поне много пипкави за направа с WP. Codeigniter, от друга страна, ми дава пълната свобода. Но ще ми трябва много повече време да преместя всички неща от тук там – ще се изкуша да доизпипвам.

    Интересни обмисляния ;) Е, междувременно не пипам нищо и все си остава така…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *