Отново в София

Отново съм в София, пред Wishmaster. Което ми напомня, че наистина трябва да си взема свестен монитор – след двадесетина дни без никакво облъчване това сега ми идва в повечко…
Бяхме на море, дори пообиколихме малко, после на сватба в Балкана, пък и в другото “вкъщи”, дето пак е в Балкана…
Изщраках шест ленти за три седмици. Осветих ги избирателно ;) Отсега се настройвам, че поне от една трета до половината от снимките няма да стават за нищо. (е, дано се изненадам приятно, де;)

Имам много за разказване, много впечатления, някои от които се опитах да блогвам още “на място” – я на плажа, я другаде. В МБТ (Мазен Бакалски Тефтер) ;) Не съм сигурен дали успявах… Ще пресея от тези неща и ще допълня и от тук и сега.

Но малко по-нататък, сега ми предстои аклиматизация. Ама мноу вали тука бре!… Искам да се видя “офлайн” с доста хора, ще въртя телефони тия дни – че и рожденни дни се задават… А пък и шест филма са си малко състояние, като се изчислят в проявяване и сканиране на всеки от тях… И вадене на избрани копия… Че нали и сватба снимах… Е, пропуснах фолклорния фестивал в Бургас, макар да минаха “под носа ми” през Сарафово, ама нейсе – друг път ;)
Ще видим. Засега – по малко телевизия, по малко Интернет. И без преуморяване. ;)

Здравейте!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *