1645

Има хора и разговори, които могат да те откажат от блогване много лесно и за дълго време. Става ти гадно и ядосано. И с мен е така сега. Все си казвам да не се занимавам, като ми се обяснява какво били блоговете и какви били блогърите. Почти винаги идва от хора, дето и хал хабер си нямат. Нито от блогове, нито от факта, че личното им мнение по въпроса не ме интересува. Сега трябва да ми минава…

8 thoughts on “1645

  1. iffi

    И моите колеги в офиса са така. Като им споменеш блог и блогъри, се започва как блогърите си нямали друга работа и само си губят времето с глупости и тн и тн…

    Обаче пък единият от псуващите блогърите, чете блогове и даже се беше чудил защо не съм блогвала известно време. Няма смисъл да се връзваш на такива неща :-)

    p.s. предлагам да сложиш някакво

  2. Краси

    Трябва да продължа да бъда циничен на моменти. Това е такъв момент.

    Премести си го в другия крачол ;)

    Поздрави, Краси.

  3. turin Post author

    iffi, какво казваш да сложа? Нещо май се е загубил текст?… Иначе да, същата работа, както казваш — мрън-мрън, а пък иначе всички четат блогове. То в случая даже не ставаше дума конкретно за моя блог. Добре, че си затраях и като почаках малко ми мина.

    Краси, тъй правя ;) Даже имах грижи вкъщи (между другото затова изпуснах вчера и блог-бирата, и фото-стрийта преди нея…) и просто нямах време да се “впечатля”. Тъпото точно в конкретния случай е, че с човека винаги мога да говоря наживо и винаги е интересно. Ама онлайн сме с различни приоритети…

    Нали знаете какви сме ние, блогърите — нямаме си работа и пишем в незначителните си блогчета, за да задоволяваме свръх-егото си и т.н. Не с тези думи, ама се сещате ;)

  4. Краси

    Последният абзац важи за някои твои колеги философи, не за нас — простосмъртните блогъри :)

  5. iffi

    p.s-a не беше конкретно свързан с поста, а предложение да сложиш някакво default-но заглавие на коментарите. мисълта ми е, че честно казано според мен въобще няма нужда от заглавия на коментарите, но ако на теб ти харесват, може да помислиш за нещо default-но (например “Re:”) и човек ако иска да си го сменя.

  6. turin Post author

    О, заглавията на коментарите може да не се попълват. Ако не напишеш нещо изрично като заглавие, автоматично се взема началото на самия коментар за заглавие. Ако се получи нещо неясно, аз така и така при одобряването ако има проблем го оправям. Та всъщност полето за коментар е за override-ване (при желание) на подразбиращото се заглавие.

    Вярно, че може и без заглавия, но май от доста време е така. А и ще се промени ползването на фийд-а за коментари. Сега се изписват със заглавията си, иначе трябва да направя като в WordPress примерно (“By: author”). И то е вариант, де.

    Мерси за напомнянето, ще гледам да оправя това ако не по друг начин, то поне визуално да е по-добре. ;)

  7. Краси

    Ясене, усещаш ли колко си близо до миграцията към WordPress :)

    Хайде — мигрирай към светлата страна на силата, че да си спокоен… та и ние да сме спокойни за теб :D

    Поздрави, Краси.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *