I like to move it

Много впечатления, много яд, който искам оттук да впръскам във вените на обществото (ха-ха, то пък този бележник като е значим за делото на здравеопазването;)) – е, поне като комар малариен, да пренеса недоволства, които може да са споделени от много хора, просто още едно изказване не би им попречило…

От друга страна, … – чудя се. Дали си заслужава. Днес времето беше толкова хубаво, свежо и прохладно, докато идвах за първи път пеша до работата, ми беше така спокойно, че не ми се иска да развалям хубавото начало на зле започналата седмица.

А пък и нали не е хубаво да правим лошо. И дори и да си се убедя, че едно изплюване на горчилки ще е нещо добро принципно, пак… не е красиво някак.

Няма значение, каквото и да реша, този бележник ще продължава да живее. И като пиша нещо, то пак ще си е в съгласие с разбирането ми, че “дневниковото” е нещо, което няма място тук. Ще пиша бележки, когато мога и искам… ;)

Другият ми проблем е, че сайтът трябва да си намери ново обиталище. Трафикът, който генерирам, е съвсем нищожен, но въпросът е принципен. Днес ще търся кое колко струва. По-добрият вариант е да си имам свой си хостинг, за който да знам, че си е мой, тоест в случая – че си плащам, за да е мой. Цените би трябвало да са ниски, още повече, че не ползвам никакви бази данни тук, само езици за скриптиране…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *