1848

Днес е Великден, Христос възкресе! Може би трябва да празнувам, или поне да почивам отатък в игри с бебо, вместо да седя пред лаптопа. Причините да съм в мрежата, когато всички са извън нея са две – 1) да си редактирам есето за приложни онтологии, а нещо запецнах и 2) да си намеря работене, което да ми дава достатъчен доход, за да се изнесем под наем. Второто става наложително. Търся PHP-telework.

4 thoughts on “1848

  1. alicegotllost

    Воистина воскресе, макар че все по-често се замислям за това как абсурдите в отбелязването на разните празници са станали пркалено много. Здраве и щастие на теб и близките ти, специално на бебо. :))

    Намерих в блога ти разни информации, които не знаех, вкл. тва за last.fm, та исках да ти благодаря. Но понеже видях това за празника, рекох да е оттук. Благодаря и вс. най; интересно е при теб.

  2. turin Post author

    Благодаря за пожеланията, alicegotllost! Здраве и щастие и на теб!

    Сагата с last.fm има развитие, тези дни ще пиша сигурно. Засега само подсказвам — http://libre.fm :) Има много неща около него и всичко се развива много бързо, ще пиша по-подробно за впечатленията си тия дни ;)

  3. Краси

    Знаем ние, че и там имаш пръст там :P

    Всъщност дано стане цялата идея с librefm. Аз не схванах как точно се отчита изслушаната музика, но от друга страна го отдавам на късния час.

    Мисля, че измежду всички чудесии — най-вече трябва да се мерне някой добър дизайнер с много ентусиазъм, който да разкраси цялата ситуация в libre.fm ;)

    FreeMusic Libre!

    Поздрави, Краси.

  4. alicegotllost

    Да, и аз не разбрах съвсем добре каква е процедурата с libre.fm; надявам се да поправя грешката и се надявам да стане нещо добро, щото пробвах всичките други предложения от блога, не че са лоши местата, нищо им няма, само че нямат толкова богата фонотека като на last.fm, особено що се отнася до бг музика (не поп-фолк, държа да поясня, без да обиждам никого де), а и руска (открай време си имам любими тамошни групи). Та… дано, дано да бъде нещо добро, ще проверявам за новини; предварително благодаря :)!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *