Честит ми рожден ден!

Още една кръгла година за мен. Този път доста кръгла, с тридесет малки ъгълчета. След като точно на рождения ми ден беше даден стартът на OpenFest, след като котаракът ми има рожден ден точно на същата дата и след като и тази година точно днес Pentax решиха да обявят новия си върхов полу-професионален модел “K10D”, какво друго бих могъл да искам?

Може би да си пожелая много здраве и спокойствие, което да ми дава повечко увереност. Да успявам да обичам все повече и повече любимите си хора. Да успея да отделя време и да намеря сили между две ходения на работа да се срещна с няколко приятеля – макар и за малко, макар и без голямо тържество. Да успявам по-добре да намирам в себе си ентусиазма за откриване на нови предизвикателства и упорството да не се предавам пред тях. Да започна лека-полека да се уверявам в справянето си със света и той да не ме плаши. Поне не много.

Да мога догодина по това време пак да си пожелая нещо и да не се отчайвам, че остарявам с още една година. Поне не много.

Да са живи, здрави и щастливи хората около мен, за да мога да бъда щастлив и аз.

Честит рожден ден на Арти… И честит рожден ден и на мен!

8 thoughts on “Честит ми рожден ден!

 1. милена

  жив и здрав да си, а възрастта ти е перфектна, просто най-хубавата годишнина, късмет :)

 2. Иван

  С малко закъснение, честито! :-) И нека радостите не секват ;-)

  … а K1D да e FF :-P

 3. turin Post author

  Благодаря ви за поздравите и пожеланията! :) Годишнината е приятна, да. Важното е да е весело и както казва баба ми “И къщата да ти се запали, няма да се ядосваш – тя вече изгоряла!” :)

  @Иван: Ха дано да е FF :)

 4. LeeAnn

  Честит рожден ден и от мен!
  Пожелавам ти много МНОГО хубави неща, които да те радват и малко МАЛКО лоши неща, които да ти помогнат да оцениш хубавите. :-)

 5. Йовко Илчев Йовков

  Със старателно закъснение – ЧЕСТИТО и от мен!
  Аз ще ти пожелая винаги да има проблеми които да решаваш, винаги да има работа, която да вършиш и винаги да има бира която да пиеш с приятели!

  П.П.: Абе Ясене, понеже и аз съм се замислил дали да не ставам на 30, ще ми драснеш ли няколко реда, за да знам как човек се чувства човек на толкова много години? :-) Знам ли – може да е хубаво и аз да се реша скоро.

 6. turin Post author

  LeeAnn, мерси :)
  Йовко, ах, как се закача с мене! “Шъ видиш ти!” :)

  Усещането е приятно – бързо-бързо човек гледа да забрави точната бройка на годините. Предполагам, че с напредването на възрастта това забравяне се отдава все по-лесно :)

  Извън майтапа – готино е да се правят купони и човек да празнува тия неща. По-леко е с приятели. Особено ако ги има в достатъчни количества и са с китари и майтапчийски подаръци, примерно.
  По същата причина – по-лесно се забравя бройката и се заобикаля депресията около всяко РД.

  Да си намеря време и ще понапиша как ми минаха тия дни.

 7. Йовко Илчев Йовков

  Това звучи окуражително! Мислех да си смяня ip -то … т.е. ЕГН -то с някое по – голямо число, но сега ще си оставя старото мъничко номерче и аз ще пробвам. Но ако боли – ти си виновен :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *