Да хапнем? Добре! Да излезем? Неее…

Днес опитахме с колегите в стаята за първи път една екстра – да си накупим продукти и да си направим сами обяда. Досега, ако изобщо ядяхме нещо на обед, то беше или шкембе в едно място през половин квартал, или сандвичи през две пресечки. Последвани, етсествено от “операция Толумб”, а напоследък – “операция Сара Лий” ;)

Мм, да – беше порядъчен тип “освинване”… в общия случай поне ;( Да, и аз забелязвам все по-често, че това “леко обядване” ми се отразява забележимо на килцата и засилва стремежа ми към идеалните (разбирай кръгли) форми…

И колелото не помага… Е, може би би помогнало, ако преди закуска правех обиколка на България, но… ;)

—-

Днес се вдигнахме с една от служебните “буу”-та и на пазара накупихме кило домати, сирене, краставица, 8 кебапчета, люти чушки, хляб и една “пластмасова” “Болярка”.

Мисля, че ни стигна ;Р

—-

Днес успях да претоваря Drupal, работещ на един платен хостинг. Явно настройките в php.ini на доставчика са за максимум 8М ram. Така де, явно се опитах да заделя повече ;) Малко попрекалих с броя на включените модули. И все пак, Drupal е много мощно нещо, когато се опре до свободни CMS-и.

Интересен ми е Drupal for bloggers, отвреме-навреме ми се ще да го пробвам, но пък после си казвам “какво толкова, я по-добре се стегни и си направи нов дизайн за Blosxom-а”.

Хмм… да взема да се послушам ли… ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *