В отпуск

Днес е последният ми работен ден преди тазгодишната ми отпуска ;) Вчера успях да убедя шефа си да разпише молбата, защото, както му казах и което си е съвсем вярно, “няма значение кога ще изляза аз и как точно ще си разпределя дните”. По простата причина, че нещата, които правя тук, мога да ги правя само аз и най-многото, което мога да направя допълнително, е да съм на разположение и през отпуската си и да се постарая да предам на колегите възможно най-много ресурс за рутинно администриране и поддържане на сигурността.
Големите промени и без това мога само аз да ги правя.
Затова те остават за след отпуската ;) А аз ще цикля и лакирам паркет с Краси вкъщи, ще тормозя Д’Артанян с новопридобитите си компютърни китарни ефекти… и най-после ще мога поне за известно време да бъда вкъщи през деня ;)
—-
Имам идеи и за този бележник – най-вече нови категории и поредица от специализирани статии. Именно – статии за LDAP и интеграцията на услуги в Линукс с дърво на LDAP и една друга поредица – за PostgreSQL. Надявам се дотогава да задобрея достатъчно с Postgre-то ;)
—-
Освен това ще има и продължения на темата “Музициране под Линукс”.

Но първо ще си отдъхна малко. Ще поема въздух и след това ще се развивам евентуално в някоя от тези посоки. За да мога, пак евентуално ;Р, да споделям за това развитие в тези статии.

До скоро! И… вземете си и вие почивка ;)
—-
П.П.: За малко да забравя… Някой да има идея за хубави книжки за четене през почивката? Може да са и за компютри, да;) Може и за Линукс, ммдаа ;)
Но и всякакви, всъщност.
Ако се сетите нещо и го има в мрежата, пуснете препратчица тук ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *