Звярът се завръща

Който още не е разбрал… Е-хе-хе-хееей, да знаете, че ще пукне топчето! Да не се плашат децата…! Опс, обърках нещо новината :)

Радио Тангра се завръща! Back for the attack! All hell breaking loose and comming in your direction! В понеделник (20-ти март) да бързате да си пуснете компютърчетата, най-малкото заради адреса http://radiotangra.com!

Новината разбрах преди малко от Алекс, която цитира Лина… изобщо… мания, братче, мания! Имало сайт за “спасяване” на радио Тангра, за който аз изобщо не знаех. А и никой от приятелите ми не е споменавал. Това, което си спомням от времето, когато разтуриха радиото е как всички, включително и тези от нас, които гледаха мачове и тем подобни, бяхме бесни, ама бесни задето от хубавото радио ще правят поредната тъпня на тема спорт, мачове и други подобни тъпотии. Сега се сещам как Ванката, който иначе освен супер-голям фен на музиката си пада и по футбола и Славия, като отворихме темата само смръщи нос и каза през зъби “Абе бегай бе, лайна…” И дълго време след това когато сме отваряли дума за музикалните медии, винаги сме били единодушни, че само старият вестник Ритъм и старото радио Тангра са били нещо хубаво и добро. И сегашните радиа са пълна бозица резлива и списанията (особено списание Ритъм – мале, мале…) са тъпня.

Вече зная кого ще зарадвам наживо с новината. Днес ще видя Калин, после Дикс. Тия дни ще се срещна да пием по нещо с Павката и Ванката. Отсега знам, че Ванката хич няма да се мръщи. Жалко само, че малко от моите хора имат връзка с мрежата… Защото новото радио Тангра ще се излъчва само в Интернет, няма да се “цапа” със свръхкомерсиализирания и вече разпределен “ефир”.

N.B.: Хората си правят проектите лека-полека. Йовко си пусна Фотозин (UrbanStyle тук не го броя, там май няколко човека го “навихме” да го съживи.) Радио Тангра влиза с устрем в мрежата. Бележка – да сложа в ред проектите си и да започна да ги избутвам и аз.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *