Ще имаме син

Аз ще бъда татко, Краси ще бъде мама, къщичката ни ще бъде дом за едно малко човече. Очакваме отдавна вече, всякакви мисли, планове, тревоги и радости са хем отминали, хем всеки ден отново понасящи ни. Искам всичко да е наред и да се радваме на грижите по едно здраво бебе. Наследник, дето се казва. И да наследи от нас добрите неща, които успеем да открием в нас за него, да развие още по-добрите от себе си и да е щастлив. И ние покрай него.

18 thoughts on “Ще имаме син

 1. turin Post author

  Син бре, Рости – мъжко чадо :) Докторът ми каза вчера ако не е момче да гледам да не го разменят нещо – съвсем сигурно било. Момченце :)

 2. LeeAnn

  Хей, браво на вас. Това са най-прекрасните възможни новини на света. Е по-прекрасна ще е “РОДИ ми се бебе”, но ще почакаме ;)

  А ти 100% на видеозона вяра нямай. И да не е син – какво ?! ;)

  Много да си гледаш Краси, много да се грижиш за нея, да е спокойна, да си почива и да се усмихва. Ще ти дърпам ушите, ако я ядосваш ;) Много ви се радвам…Ех… бебета… :)

 3. turin Post author

  Да, за “роди ми се бебе” нека почакаме да си дойде навреме като новина ;) Аз на талавизиата (видеозона, де;) не че й имам вяра, ами някак е по-друго да мислиш бъдещата си рожба с пол, по-конкретно и по-реално е. Като се замисля за бъдещето, по-живо си представям живота. Иначе не че имам някакви силни копнежи да е момче или да е момиче. Нека е такова, каквото е – както са се раждали децата преди ерата на талавизиата, когато само бабите са имали думата в това определяне.

  Гледам да помагам с каквото мога и да е добре Краси. При мен положението е доста напрегнато също – всички тези смени на работата си имаха причина. Исках всичко да е възможно най-добре подредено. Даже емпатирам прекалено – дебелея, дебелея много! Чудя се дали след раждането ще отслабна и аз или при мен ще е по-продължителна мъката :)

 4. BXMarkov

  Браво, живот и здраве да е! По-хубаво от това няма!

 5. turin Post author

  Благодаря ви за пожеланията и за топлите думи!

  @george: Може един Pentax ME отсега :) Или направо да му взема K10D – аз ще му го пазя на съхранение при мен :)

 6. biolander

  Желая ви здраве и късмет и на тримата! Другото идва само ….
  Винаги ми става някак странно хубаво като чуя такава новина (аз самия съм баща на едно такова юначе на 2 години).
  Радвам се за теб, макар и да те познавам само от блога ти.
  Очакват те страхотни моменти.
  Поздрави още веднъж.

  ПС. Събирай сили!

 7. turin Post author

  Благодаря за пожеланията, biolander! Събирам сили отсега – лошото е, че понякога леко прекалявам с тревогите и с изискванията към нещата. Най-вече двете напускания на поредни работи дано не са против мен, дано не саме уморили и отчаяли. Засега май успявам да работя по малко, но все неща, които са ми приятни. А и чувствах като някакво предателство към детето ако продължа да работя неща, които не харесвам. Все едно от малко да го уча, че това е нормално в света.

  Радвам се на всеки коментар тук, благодаря ви за готините думи, хора :)

 8. abator

  Това е насистина добра новина. Радвам се за вас. Пожелавам на Краси лека бременност и леко раждане. С нетърпение чакам голямата новина. :-)

 9. turin Post author

  Мерси, abator! Не зная как ще съм, когато дойде новината, как ще възприема всичко. Като си помисля отсега, ме обзема еуфория. :) Има много приказки за това как татковците възприемат този ден, все повече си мисля, че има нещо вярно. Завладяващо усещане е отсега. :)

 10. Дончо

  Прекрасна новина, наистина. Пожелавам ви много късмет (и кураж), за да посрещнете това предизвикателство. Истина е, че животът се променя, но също така е истина, че това е най-хубавото нещо на този свят.
  И, както казаха по-горе: събирай сили :) !

 11. Pocu

  Е, това вече е новина, Яска :-) Браво!
  Няма да честитя още, ще изчакам рождения ден :-)
  И внимавай с емпатията, да не те хване и теб следродилната депресия :-Р

 12. turin Post author

  Мерси, Роси! За рождения ден ще са силните емоции, така си е. ;) А за справянето с емпатията имам някакъв такъв “общ” план – сега опитвам да намалявам драстично храната, за да спра да дебелея. А следродилно – смятам да ходя в парка да тичам, тъкмо като мине малко време може да ходим даже двамата с Краси. Правим си “базов лагер” на някоя пейка, единият седи при количката, а другият – тичка. На смени :)

 13. Биляна

  Първият базов лагер ще ви е около креватчето на бебето с две сънени, но щастливи от първата усмивка на бебчо физиономии.:)) А иначе не се тревожи, ние сме насреща за помощ и съвети, не случайно изчакахте стратегически първо другите да видите как се справят ;))) Леко раждане желая и на двамата (съвсем сериозно) и да нямате много тревоги, за да можете да усетите цялото щастие на тези мигове :) Успех в това най-важно начинание!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *