ССС планетата без Силвина?…

Напоследък виждам, че много от блоговете (не само тези в свободната планета) ги е хванала отпускарска (или пред-отпускарска) липса. Но се учудих искрено, като отворих сайта на Силвина и видях, че има статии, които не са минали през уеб-агрегатора. Последната й статия, която е получена, е от месец май (май…;), а аз в напоследък не намирах време да чета отделно страници и разчитах на агрегатора. Трябваше да не изоставям Liferea; вече отново ми е в аплета за бързо стартиране в Гном-а ;)

—-

Силвина, извинения за това отсъствие — хич не е нарочно, причината е, че и мен ме беше хванала липсата и бях решил, че през това време планетата ни ще работи, без да мрънка ;)

Не зная кой и доколко разчита или пък изобщо отваря често този агрегатор, но съм поел ангажимент да го поддържам, затова и пиша това тук.

Бях казал преди време на Йовко (май…;), че това е едно от малкото неща, които едновременно мога и искам да правя за общността на свободния софтуер. Най-видимият ми ресурс за нея.

Затова ще оправя нещата. ;)

—-

Най-видимият, а и най-големият (май…;) след като вече месец и нещо не участвам активно в проекта за превод на Gnome. Опитвам да се върна, тоест да започна да превеждам пак. Ще видим… не ми се пише сега за причините и пречките ми. Мейби лейтър ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *