Сайтът на екип “Проектория” изчезна

Много тъжна новина! Все се канех да започна работа по новия сайт на философския ни екип и изведнъж разбирам от Илиян Коцев (Ийори), че сайтът в search.bg просто не бачка.

Сега се поразрових и изглежда просто акаунтът ни там е изчезнал – има информация само в категорията им, съотвенто при търсене се намира, но иначе изобщо не може да се отвори…

Най-лошото в това е, че може да сме изгубили архива на статиите вътре. Вече преди две години така ни изтриха от един друг хостинг целия форум (а тогава сайтът работеше активно). Форумът може да не е голяма загуба, но за публикациите не съм сигурен.

Нищо, ако наистина трябва да започнем отначало, защо пък да не го направим – нали вече веднъж точно това се е случвало ;) Не зная какви са настроенията на Юнуз Юнуз по въпроса за Проектирия, но се надявам да можем да се видим и да поговорим и за това. Не сме се виждали от много време и трябва да поправим това. Юнуз ми прати своя блог, но намекна, че ще го сменя, затова се двоумя дали да добавям адреса му в списъка със съратници. Добре ще е да имат връзка двата ни сайта. Ще видим ;)

А като потръгнат нещата с новия сайт на Проектория, ще направим там planet-система с включени всички, които работят в и с Проектория и имат блогове. За да създадем общност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *