Нощно 01

От вчера някъде около 11 и половина до 13:25 преди малко. Към 14 часа, прекъснати на два-три пъти за да взема още нескафе от кухнята. Административен раздел на сайт, само кода с готов дизайн и начисто. Отдавна не бях работил така, а и напоследък все се захващам с разни по-мащабни и объркани начини за правене на иначе прости сайтове.

В 13:25 компютърът се рестартира – май много жежко му идва да работи толкова дълго и нещо прегрява. Тъкмо беше бавен рестарт, с проверка на дяловете и успях да се разсея в кухнята, да си взема нещо за хапване и да си побъбря с котарака :)

Почти всичко стана, имам само няколко неработещи форми за качване на файлове – не разбирам защо не винаги предават самите файлове. Сигурно съм забравил как се прави, а четенето на документация за познати неща е върло скука. Абе ставам още, дето се вика :)

3 thoughts on “Нощно 01

 1. Michel

  Успех с формите ;-)

  Пък за компютъра… Може да звучи странно, но ако е от прегряване на процесора, просто си вземи скъп Zalman (радиатор от чиста мед + безшумен вентилатор) и ще забравиш за грижите си:)

 2. Стоилов

  Очакваме да анонсираш адреса на страницата, когато е готова.
  В последно време и аз правя някакви измислени и изчанчени формуляри за
  пращане на заявки, качване на файлове и регистрации. Нищо кой знае
  какво.

  Иначе препоръчвам хубав ароматен черен или зелен чай, в зависимост от
  предпочитанията, вместо кафе. Чист, или с мляко и хубава музика.
  Едно, че събужда, пък и създава атмосфера :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *