Фоторазходка 17.12

На 17-ти декември, в неделята, малка група фотографи-любители ще се съберем пред пилоните на НДК. Планът за няколото часа след срещата в 11ч. е да пием наблизо нещо — кой кафе, кой чай, да се стоплим и да решим накъде да тръгнем. Следва разходка в търсене на интересни кадри и снимане — и двете изцяло според вкуса и настроенията на всеки.

Засега сме трима, като има евентуално може да дойдат още трима. Ако сте изкушени от снимането и все или нямате време или не ви е на път да снимате скритите в софийските улички кадри, чувствайте се поканени! Ще почакаме десетина минути пред пилоните — ще се познаем по фотографските чанти.

Това ще е третата улична фотосесия, на която ще ходя. Първо през есента се събрахме с yovko, emicha и kalvera покрай проектите UrbanStyle и SimpleStudio. След това преди няколко седмици дръпнахме към Южния парк с emicha и peterst. Сега ще измислим къде да отидем, но все ще е интересно. Ще имаме време и да си поговорим за фотография, фототехника. Ще извадим някоя и друга тема за обективи. Който си намери вдъхновението и кадрите пък и ще може да поснима на спокойствие. Понякога минувачите или пък “фирмаджиите” се наежват срещу сам фотограф, но на повече се гледа като на нещо по-представително и никой не те закача.

Аз лично ще съм след сватба от предния ден и нямам идея как ще успея да се замъкна на срещата, но все някак ще стане :)

Значи:
НДК, пилоните, 11ч., 17-ти декември, неделя. Да не кажете, че не съм ви казал. :P

3 thoughts on “Фоторазходка 17.12

  1. emicha

    Много добре написано :)
    Ако не бях вече в списъка, щях да се запиша след тази тема :)

  2. emicha

    george, това вече става почти традиция, е само от около 3-4 месеца :)
    живот и здраве, другата година пак :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *