Да отидеш на купон… вкъщи ;)

В петък с Краси организирахме купон вкъщи по случай един неин рожден ден (много щастие, здраве и късмет!!;), а също и донякъде за “освещаване” на обиталището ни. Вече две години сигурно ще станат скоро, откакто се заехме да “се настаняваме” и ремонтите вече са поприключили, поне по-мащабната част от тях. И е уютно, дори когато се съберат една тайфа приятели и вдигат гюрултия, пак си е готино, пак си е “у нас” ;)

Единствено дивият египетски тигрояд имаше малко проблеми… С общуването… ;) Поскара се с Павката, после и с Емо… Арти си е такъв – силно честолюбив, когато някой само леко го побутне дори, той се чувства длъжен “да си го върне”. А въпросното “връщане” включва якичко одиране на кожата… в общия случай. А аз постоянно обяснявах на всички колко мил, гальовен до разлигавенотс е всъщност котаракът ни… Дали ми повярваха?

Сред подаръци, плейлиста на XMMS-а с над 3400 песни, отделно няколко аудиодиска и списък с видеоклипове се изкарахме добре. Е, да, и към десетина големи бутилки бири разни, плюс твърди алкохолеци още няколко шишенца… Много хора не дойдоха и на мен лично ми беше малко по-тъжно, отколкото се полага на такова събитие, но нищо – стискам палци следващия път да се съберем.

Павката беше очарователно трогателен – класът му на изпращането са му подготвили и поднесли “грамота”, в която тържествено изказват топлите си чувтсва към него. След цяла година ученически непослушания. Страшно трогнат, той беше по естествен начин “напред с материала” ;)

—-

На следващия ден, естествено, бях на работа, но не издържах много и към обяд кръшнах да спя вкъщи. Не успяхме в събота вечерта да идем на купона на Надя, по случай нейния РД, и той – на патерица. Тя много ни убеждава на нашето парти, пък и се обади по телефона в събота.

Надкин, не се сърди, най-сърдечни пожелания и следващия път няма да пропуснем! А пък и в най-скоро време ще се постараем да ви се “натресем” ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *