На концерт с тати

Мейдън цепят мрака буквално, дошли на концерт в града ми, в квартала ми. Не само че предишния път дълго се бях настройвал за концерта им, дето не се състоя, ами и никога не съм гледал Iron Maiden наживо. Е, какво пък – не е толкова лошо. Пропуснах и концерта на Blind Guardian. Ще си слушам записи.

По-важното е, че казах на сина си, когато днес се прибрахме вкъщи и Мейдън кънтеше в мрака навън, че някой ден ще идем заедно на концерт. Или на повече от един. Може на Гардиън, може на Мейдън или на каквото тогава ще слушаме и двамата. Може да не е много прието тогава да се ходи на рок-концерт с татко, но всичко е до нагласа към нещата. Както решим – важното е да сме щастливи и да не съжаляваме за такива странични неща. Като изпуснат концерт, пък бил той и на известна любима група, бил той и през десетина преки.

Каква ли ще е хубавата музика след петнадесетина години…? Да, хубава – ясно, но как ли ще звучи? Сигурно ще е готина ;)

6 thoughts on “На концерт с тати

 1. turin Post author

  Нещата се оправят, да. Не с магическа пръчка, но така е при тези неща. Днес отидох с баща ми да ги взема и сега сме си най-накрая вкъщи. :) Надявам се всичко да е наред и ок :)

  Блягодарности на всички, които пратиха добри думи или мисли. Аз самият се уча да съм все по-позитивен и във всекидневието – дано успявам все повече. Защото при такива трудности най-тежкото нещо е родителското притеснение. То може би е и полезно, не зная. Но е хубаво нещата да са хубави :)

 2. Стоилов

  Важното е, че детенцето е добре и е вкъщи. Добра новина, зарадвах се. Досега четох сайта спаси-дари на; гледах прощални клипчета, четох блогове и прощални думи и ми стана много тъжно.
  Да е жив и здрав Светли, вие също и ви пожелавам най-грандиозните концерти, които ще се случат :)

 3. turin Post author

  Мерси за пожеланията! И концерти, и толкова много неща… животът е шарен :) Сайтът “спаси, дари на” има много повече тревога в себе си. Аз също скоро четох там и се натъжих.

 4. haz

  Знам какво е родителското притеснение и ви пожелавам много смелост в битките за детенцето (а такива ще има много). Пиша основно, за да кажа, че на концерта имаше татковци с малки момченца. Дано да се случи и на вас някой ден:)

 5. Гери

  Чудесно е, че пак сте заедно! От сърце ви пожелавам всичко да е наред, много здраве, радост и спокойствие, и занапред! :)
  А пък за мен, хубавата музика и децата са нещо неделимо. И синът ми си признава, че да ходиш на концерт с мама е било страхотно! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *